Over ons

U bent te gast bij Inge en Rocco van Houten een stel wat de drukte en stress van het leven in de Altijd hectische Randstad heeft verruild voor de rust en weidse vergezichten van Zeeuws-Vlaanderen.

Na aanvankelijk voor het werk voor het eerst kennis gemaakt te hebben met de omgeving, hebben wij  er na een paar jaar voor gekozen ons hier graag definitief te willen vestigen.

In het pittorseke dorpje Biervliet, een dorpje met amper 1200 inwoners gelegen aan de rand van het prachtige natuurgebied en op slechts enkele kilometers van de fraaie Westerschelde stranden kochten wij een oud, prachtig in oude stijl gerestaureerd Herenhuis dat al jaren in gebruik is als Bed and Breakfast en al bij velen van binnen en buiten de regio een begrip is geworden.

Steden als Terneuzen, Gent , Sluis en Brugge Zijn met de auto met een minuut of 20 bereikbaar en ook de Badplaatsen Breskens, Cadzand en het Belgische Knokke zijn leuke uitstapjes voor een gezellig dagprijs.

In de nabije omgeving zijn talloze routes denkbaar om heerlijk wandelend of fietsend de natuur in te gaan, en ook die leuke, oude en kleine Belgische dorpjes zijn op fiets afstand bereikbaar.

Wij heten u graag welkom in ons ‘Petit Chateau’ in het rustieke Biervliet.

Inge en Rocco van Houten.